2108003238 ΕΛΑΙΩΝ 13, Νεα Κηφισιά ellasblond@yahoo.com
hero image

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

Sozon's dance studio
Σχολή χορού Νέα Κηφισιά 
____

χοροί - τμήματα

 

Στη σχολή SOZONS DANCE STUDIO προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία ειδών χορού για όλες τις ηλικίες, τα επίπεδα και τις προτιμήσεις. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους χορούς που διδάσκουμε στη σχολή μας. Μην διστάσετε να έρθετε στη σχολή μας για να μας γνωρίσετε από κοντά ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς για τυχόν απορίες.
 

Σε εμάς μπορεί κανείς να μυηθεί σε χορούς όπως:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
Latin American
Κάποιες φορές αυθόρμητοι και ανάλαφροι ή αισθησιακοί και απελευθερωμένοι, αλλά και γήινοι και επιβλητικοί. Με πολλές εναλλαγές και ενδιαφέρουσες φιγούρες, θα σας κάνουν να τους λατρέψετε και δεν θα βαρεθείτε ποτέ να τους χορεύετε!
 
     
     
 
Modern Ballroom
Εντυπωσιακοί και αέρινοι χοροί που πήραν το όνομά τους από τις μεγάλες σάλες στις οποίες τους χόρευαν οι αριστοκράτες της εποχής. Με τον όρο “ballroom” νοείται σχεδόν κάθε τύπος χορού αναψυχής με παρτενέρ.
 
     
     
 
Freestyle
Χαρακτηρίζεται από τον αυτοσχεδιασμό και ένα επιθετικό στυλ, σε αντίθεση με τα γυαλισμένα και χορογραφία παραστάσεις διαδοχική χορό. Σήμερα, freestyle χορό παρατηρείται σε κλαμπ, μουσικά βίντεο, συναυλίες, διαγωνισμούς στο σχολείο και κλαμπ.
 
     
 
     
 
Modern jazz theater
Η jazz είναι ένας χορός γεμάτος ενέργεια και δυναμισμό που προβάλει το προσωπικό στιλ και την αυθεντικότητα του χορευτή. Kάθε χορευτής jazz ερμηνεύει και εκτελεί τις κινήσεις και τα βήματα, με δικό του τρόπο.
 
     
     
 
Salsa
Οι στροφές στην salsa έχουν καταστεί ένα σημαντικό χαρακτηριστικό καθώς και ότι η salsa χορεύετε σε περισσότερες από μια πλευρά. Tο βήμα της Salsa περιλαμβάνει γενικά τρία ίσα βήματα και ένα κτύπημα, αν και μερικές παραλλαγές χρησιμοποιούν «contra tempo» -αλλαγή στο 2. Το σημαντικότερο όμως στη Salsa είναι το να διασκεδάζει κανείς στο έπακρο τον χορό και τον έντονο ρυθμό!
 
     
     
 
Argentine tango
Πρόκειται για έναν χορό έντονο και παθιασμένο που με το πέρασμα του χρόνου προσελκύει όλο και περισσότερους θαυμαστές. Το Αργεντίνικο Τανγκό, είναι ένας χορός και ένα μουσικό είδος που γεννήθηκε στην Αργεντινή, διαδόθηκε στην Ουρουγουάη και στον υπόλοιπο κόσμο.
 
     
     
     
     
 
 

    


 

Τμήματα για παιδιά και ενήλικες.

κίνηση, φαντασία & ρυθμός!